Contacta amb nosaltres

 Sant Joan d’Oló – El Moianès – Barcelona
GPS: 41.836640, 2.002050
Sortides 151 i 157 Eix Transversal
+ 34 684 413 644

info@lespinalt.com

   

  La nostra filosofia

  La nostra filosofia

  Filosofia ECO: Reduir, reutilitzar i reciclar.

  Tenim un compromís cap a un turisme sostenible respectant el lloc on es troba. A L’Espinalt fem servir els recursos que ens proporciona el nostre entorn més proper. Fem ús d’energies sostenibles i renovables. Consumim productes naturals, ecològics i de km. 0.

  La nostra filosofia

  Allotjament Eco-Friendly

  El nostre espai està construït sota una arquitectura sostenible. L’Espinalt està construït amb materials respectuosos amb el medi. És un edifici que s’adequa a l’entorn, hem recuperat els seus murs de pedra seca originals, i la bassa (mitjançant tècniques de construcció de l’època amb pedra i impermeabilització de calç). La seva restauració ens ha permès augmentar el volum d’aigua i d’aquesta manera tenir més autonomia de reg pel nostre hort.

   

  La situació de la masia, aïllada dels serveis bàsics, ens han fet prioritzar la instal·lació i ús d’energia renovables (solar, biomassa i eòlica).

   

  Instal·lació d’una caldera de biomassa utilitzant llenya de la finca i un sistema d’aerotèrmia amb un acumulador d’aigua més eficients per reduir el consum de combustible.

   

  D’aigua mai en sobra! Fem un ús eficient de l’energia i l’aigua. L’estalvi d’aigua és molt important i per això les nostres dutxes i aixetes compten amb uns filtres per reduir-ne el consum, a l’igual que les cisternes. A l’Espinalt fem un cicle complet de l’aigua: l’extraiem, la transportem, la filtrem, en fem ús racional d’ella, la depurem de forma natural i finalment la tornem al medi ambient.

   

  Il·luminació LED a tots els espais.

   

  Fem ús de productes i serveis respectuosos amb el medi ambient, els nostres productes de neteja són neutres i ecològics.

   

  Productes KM.0. Pot haver-hi quelcom millor que gaudir dels productes de la terra? Directes de l’hort a la taula. A l’Espinalt apostem pels productes naturals de productors de proximitat.

   

  Per últim: Connecta amb la natura! L’Espinalt està situat a un entorn privilegiat per gaudir de la natura de primera mà. Et convidem a gaudir-la i preservar-la.

  Km 0

  Oferta gastronòmica

  La nostra cuina està elaborada amb productes de km.0 i dels nostres propis conreus i horts. Uns plats que transmeten sensacions úniques que només s’aconsegueixen amb productes de gran qualitat, ecològics i de proximitat.

  gastronomia

  Autogestió

  T’agrada cuinar?

  També podeu disposar de l’espai de cuina, en format autogestió. És un espai totalment equipat, hi trobareu tots els estris necessaris per preparar els vostres plats deliciosos. A més és una cuina ECO amb electrodomèstics eficients per la màxima optimització de l’energia. Per més informació envieu un correu a info@lespinalt.com